Verlichting voor de toekomst

Om jouw leven makkelijker te maken

Verlichting voor de toekomst

Om jouw leven makkelijker te maken

Over ons

Knetter is een bedrijf opgericht in 2016 door Gijs Wesdorp.
De intentie van Knetter is om unieke producten te verkopen die los van het feit dat ze erg functioneel zijn, ook nog een glimlach op je gezicht brengen. We leven in een bijzondere tijd en wij zijn heel benieuwd hoe de technologie zich zal gaan ontwikkelen in de aankomende jaren. Hier bij Knetter denken wij daar graag over na en proberen wij deze toekomst een stukje dichterbij te halen.

Wij verwachten dat we naar een wereld toegaan waarin we in ons dagelijks leven geconfronteerd zullen worden met verschillende soorten van technologie, waar we nu slechts van kunnen dromen.

Wij willen graag ons enthousiasme voor de toekomst delen en hopen dat mensen samen met Knetter een verlichte toekomst te gemoed gaan.

Over de ontwerpen

Alle ontwerpen hebben hun eigen standaardgrootte, maar in principe is alles mogelijk en kunnen ze zo groot geleverd worden als u wilt, hier zijn weer andere kosten aan verbonden.
Voor de standaardmodellen geldt een levertijd van vier weken.
Het is belangrijk dat u bij het maken van een bestelling via het contactformulier uw telefoonnummer en mailadres toevoegt.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de manier van betalen en eventuele wensen te bespreken.
De verzendkosten zijn conform aan de kosten van de reguliere pakketdiensten en afhankelijk van het formaat lamp dat u bestelt.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op : +31628296188